LPG-ALIPAINEHOITO

LPG®-HOIDOT

LPG® Systemsin Endermologie®-menetelmä perustuu mekanotransduktioon, jossa kudoksen mekaanisella stimulaatiolla saadaan solutasolla kemiallinen responssi. Menetelmä on konservatiivinen, ja se palauttaa kudoksen toiminnallisen kapasiteetin. Hoidolla on merkittävä aineenvaihdunnallinen, kudoksellinen, hermostollinen ja hormonaalinen vaikutus.

Laitteen toiminta perustuu alipaineeseen johon on yhdistetty itsenäisesti liikkuvat rullat (terapeutin kädet), jotka hoitavat kudosta horisontaalisesti ja vertikaalisesti. Rullamekanismiin voidaan yhdistää jatkuvaa tai jaksottaista imua 0,5-16Hz sekä säätelemällä imun ja sen tauon keston suhdetta. Hoidon vaikutus saadaan laajaksi syvälle (jopa 10cm syvyyteen) tai laajaksi ja pinnalliseksi. Laite on alunperin kehitetty sidekudoshierontaan ja post-operatiiviseen kuntoutukseen. Tutkimusten mukaan hoito parantaa verenkiertoa 400-500% ja imunestekiertoa 300%.(Wanderbiltin yliopisto). LPG®-menetelmistä on tehty tieteellisiä tutkimuksia jo lähes 130 ja hoitomuoto on levinnyt 110 maahan.

URHEILU

Pehmytkudosvammojen parantuminen nopeutuu, estää arpikudoksen ja fibroosin syntymistä. Palautuminen rasituksesta tehostuu moninkertaisesti, suorituskyky paranee, lihakset saavat lisää rentoutta ja elastisuutta. Hoito optimoi tuloksia aktivoimalla hermostoa ja lisäten liikelaajuutta. Huippujalkapalloilijoille tehty tutkimus vuonna 1999 osoitti maksimivoiman lisääntymisen +5,44% ja tehon lisääntyneen +7,76%. Pelaajat saivat hoitoja 3 viikkoa, 4 kertaa viikossa 20 min/kerta. Anaerobisesta suorituksesta palautuminen oli kuusi kertaa nopeampaa kuin ilman LPG®:tä. Lihasvoiman palautuminen 48 tunnissa 98%, muutoin 120 tuntia.
musta kuva

KAUNEUDENHOITO

LPG® Endermologie® kasvohoidot:

  • Parantaa hapen ja ravinteiden kuljetusta kudoksiin
  • Madaltaa juonteita ja ryppyjä, lisää kollageenin tuottoa ihossa (fibroplastit)
  • Kiinteyttää veltostunutta ihoa, Prof Humbertin tieteellinen tutkimus: uudella ergolift teknologialla luonnollinen hyaluronisynteesi lisääntyi +80%
  • Kirkastaa ihon väriä
  • Muokkaa kaksoisleukaa

LPG® Endermologie® vartalohoidot:

  • Tasoittaa selluliitti-ihoa, ihokerroksia kiinni pitävät sidekudossäikeet (septat) saavat elastisuutta jolloin appelsiini-iho tasoittuu
  • Kiinteyttää veltostunutta ihoa
  • Muokkaa paikallisia rasvakertymiä, hoito stimuloi rasvasoluja, lisäten rasvasolujen lipolyysiä jopa 70%
  • Kuorii ihoa